Poll Eurovision

Poll Results: This is your winner of the Festivali i Këngës 2022

During the latest days, voting for our tradicional Festivali i Këngës 2022 poll was open. Festivali i Këngës 2022 is the show carried out by RTSH to choose Albanian artist at Eurovision 2023.

Below these lines you can review the full results of the poll. Our readers were able to choose between the 21 songs participating in the final of the Albanian national pre-selection for Liverpool.

61 Festivali I Këngës
Elsa Lila – «Evita»
40
Vanesa Sono – «Aroma jonë»
36
Fifi – «Stop»
28
Gent Hoxha – «Ajër»
24
Albina dhe Familja Kelmedi – «Duje»
22
Manjola Nallbani – «Dua»
12
Melodajn Mancaku - «Gjysma e Zemrës Sime»
11
Fabian Basha – «Një Gotë»
10
Alban & Lore – «Melodi»
9
Erma Mici – «Kozmosi i Dashurisë»
8
Rezearta Smaja – «N’Eden»
6
Lynx – «Nëse ke besim»
6
Sergio Hajdini – «Vështirë»
4
Evi Reçi – «Ma kthe»
4
Franc Koruni – «Në pritje»
3
Rovena Dilo – «Motit»
3
Enxhi Nasufi – «Burrë»
2
Gjergj Kaçinari – «Dje»
2
Urban Band – «Në Çdo Hap»
2
Petrit Çarkaxhiu – «Emri yt mirësi»
0
2 Farm – «Atomike»
0
Number of voters: 3